Beweegpartners

Beweegpartner worden?

Dagelijks bewegen en lekker sporten is goed voor iedereen, geeft zelfvertrouwen én is leuk. Gezond bewegen vermindert de kans op hart- en vaatproblemen en verbetert de conditie, óók als iemand een hart- of vaataandoening heeft. Daarom zorgt Harteraad dat mensen met een hart- en vaataandoening onder deskundige begeleiding veilig en verantwoord kunnen bewegen na hartrevalidatie of speciale looptraining. Op dit moment hebben we 220 Harteraad beweegpartners, organisaties die een sport- of beweegaanbod hebben voor mensen met een hart- of vaataandoening en voldoen aan de door Harteraad gestelde voorwaarden. Graag willen we dit aantal uitbreiden, zodat er nog meer keuze is. Wil je ook aansluiten als Harteraad beweegpartner en op de Hart&Vaatwijzer staan? Lees dan hier de voorwaarden en meld je hier aan!

Sportbegeleiders opleiden tot beweegcoach

Na hartrevalidatie of speciale looptraining zorgt Harteraad dat mensen met een hart- en vaataandoening onder deskundige begeleiding veilig en verantwoord kunnen bewegen in de buurt. Harteraad beweegcoaches, geschoolde begeleiders, houden rekening met de hart- en/of vaataandoening. Wil je als beweeg/sportorganisatie een begeleider scholen tot Harteraad beweegcoach? Kijk dan hier voor de mogelijkheden en meld je aan!

Informatie voor professionals

Dagelijks bewegen en lekker sporten is goed voor iedereen, geeft zelfvertrouwen én is leuk. Gezond bewegen vermindert de kans op hart- en vaatproblemen en verbetert de conditie, óók als iemand een hart- of vaataandoening heeft. Daarom zorgt Harteraad dat mensen met een hart- en vaataandoening onder deskundige begeleiding veilig en verantwoord kunnen bewegen na hartrevalidatie of speciale looptraining. Harteraad beweegcoaches, geschoolde begeleiders, houden rekening met de hart- en/of vaataandoening. Op dit moment hebben we 220 Harteraad beweegpartners, organisaties die een sport- of beweegaanbod hebben voor mensen met een hart- of vaataandoening en voldoen aan door Harteraad gestelde voorwaarden. Deze beweegpartners staan vermeld op de Hart&Vaatwijzer. Harteraad werft via ziekenhuizen en hartrevalidatie deelnemers voor de beweegpartners met de flyer ‘Bewegen met een hart- en vaataandoening’. De flyer is hier te bestellen.

 

Wat zijn de voordelen om Harteraad beweegpartner te worden?

  • Werving van leden door: Vermelding op Hart&Vaatwijzer, doorverwijzing vanuit ziekenhuizen (d.m.v. flyers), doorverwijzing vanuit revalidatiecentra (d.m.v. flyers en module hartrevalidatie) en promotie bij Harteraad activiteiten;
  • WA-verzekering
  • Naamsbekendheid: Opbouwen van relaties met ziekenhuizen en opbouwen van regionaal netwerk;
  • Uitgenodigd worden voor activiteiten Harteraad;
  • Driemaal per jaar ontvangst van VIDA;
  • Per jaar ontvangst van nieuwsbrief Hart in Actie (Harteraad beweegpartner nieuwsbrief).