TEAMHartvrienden: voor jongeren

Speciaal voor jongeren met een aangeboren hartaandoening (12-18 jaar), zoals jij, is er nu TEAMHartvrienden. Dit is een besloten platform en app speciaal gemaakt voor en door jullie! Wil jij ook in contact komen met Hartvrienden en samen ervaringen delen? Lees hoe het veilig aanmelden werkt en vraag een account aan!

TEAMHartvrienden

Naast contact met jongeren kan je binnen TEAMHartvrienden ook vragen stellen aan experts (zoals een coach of gezondheidsexpert) en je aanmelden voor evenementen. En TEAMHartvrienden biedt nog veel meer!

TEAMHartvrienden wordt gepromoot in ziekenhuizen met cardiologische centra. Misschien heb je de flyers van Iris en Jort zelf ook zien staan.

Iris (18): “Bij TEAMHartvrienden hebben we aan een half woord genoeg”

Registreren

Om het besloten platform en app te gebruiken heb je een account nodig. Je moet je dus eerst registreren. We vinden het namelijk erg belangrijk dat er alleen jongeren met een hartaandoening op het platform komen. En omdat je jonger bent dan 18 jaar hebben we ook toestemming van je ouders nodig.

Om de website en app te gebruiken heb je een account nodig. We vinden het namelijk erg belangrijk dat er alleen jongeren met een hartaandoening op het platform komen en TEAMHartvrienden een veilige omgeving blijft. Omdat je jonger bent dan 18 jaar, hebben we ook toestemming van je ouders nodig.

Vul hieronder het aanmeldformulier voor TEAMHartvrienden in en het registratieproces wordt in gang gezet.

Zodra je ouders akkoord zijn, ontvang je vanzelf een activatielink per mail om je account te activeren.

Een coole app voor jou

Naast dat je via de computer op TEAMHartvrienden komt, is er ook de TEAMHartvrienden app! Is je registratieproces voltooid? Download dan de app in de Google Play Store of Apple App Store en log in met je eigen gegevens.