Kennis & tools

Om grip te krijgen op je aandoening wil je er graag veel van weten. Je wilt graag weten wat er met je aan de hand is, of met je familielid of vriend. Maar er is veel informatie. In het ziekenhuis, maar ook online. Harteraad helpt jou je weg te vinden om zo veel mogelijk te weten te komen over je aandoening. Hoe je je leven het beste kunt blijven leven, waar je hulp kunt krijgen en met wie je je verhaal kunt delen.

Aandoeningen

Je krijgt van alle kanten informatie: in het ziekenhuis, bij de huisarts, op internet en in de media. Harteraad geeft jou betrouwbare informatie over aandoeningen en hulpmiddelen die betrekking hebben op jouw aandoening(en). Wij verstrekken geen medische informatie, daarvoor verwijzen we naar betrouwbare bronnen zoals de Hartstichting en Thuisarts.nl

Ik zoek informatie over het leven met:

Hart&Vaatwijzer

Heb je een hart- of vaataandoening en wil je onder begeleiding bewegen? Gebruik de Hart&Vaatwijzer voor het aanbod bij jou in de buurt. Deze beweegorganisaties hebben de kennis in huis om je te begeleiden. Ben je op zoek naar goede vaatzorg? Op de kaart vind je ziekenhuizen die ons keurmerk dragen voor het behandelen van verschillende vaataandoeningen.

Zoek jouw zorglocaties