In jouw buurt

Er zijn heel veel mensen zoals jij. Met een aandoening aan hun hart of vaten.  Patiënt ben je dan. Harteraad begrijpt dat. Alles wat wij doen komt voort uit wat mensen met hart- en vaataandoeningen en hun omgeving ons vertellen. Waar ze last van hebben én wat hen helpt. Harteraad zorgt voor veel onderlinge ontmoetingen. Zodat we samen sterker staan. Dit doen we landelijk, maar ook bij jou in de buurt tijdens onder andere informatieavonden in ziekenhuizen, bijeenkomsten en Hart&Vaatcafé’s.

Door te delen wat je weet én ervaart, help je anderen. We roepen je dan ook op om je bij ons aan te sluiten door langs te komen op een van onze bijeenkomsten óf vrijwilliger te worden.

Activiteiten

Er worden door het hele land activiteiten georganiseerd. Hart&Vaatcafé’s, wandelingen en informatiebijeenkomsten. Kijk op de pagina van jouw district wat er voor jou georganiseerd wordt.

Veilig bewegen

Er zijn heel veel mensen zoals jij, met een aandoening aan hun hart of vaten. Patiënt ben je dan. In ieder geval in de ogen van anderen. Maar je bent vooral wie je bent. Ook al moet je wat aanpassen in je leven. Zo kan je gewoon bewegen, maar wel veilig en verantwoord onder deskundige begeleiding. Doe dit bij één van onze Harteraad beweegpartners. Deze kun je vinden in de Hart&Vaatwijzer hieronder.

Hart&Vaatwijzer

Op de Hart&Vaatwijzer vind je:

  • hartveilig beweegaanbod in jouw buurt
  • ziekenhuizen met een Vaat- of Spataderkeurmerk
  • ziekenhuizen met specialistische behandelingen voor hartaandoeningen
  • kinderhartcentra
  • zorgcentra voor erfelijk hoog cholesterol (FH)
  • telebegeleiding hartfalen

zoek