In jouw buurt

Er zijn heel veel mensen zoals jij. Met een aandoening aan hun hart of vaten.  Patiënt ben je dan. Harteraad begrijpt dat. Alles wat wij doen komt voort uit wat mensen met hart- en vaataandoeningen en hun omgeving ons vertellen. Waar ze last van hebben én wat hen helpt. Harteraad zorgt voor veel onderlinge ontmoetingen. Zodat we samen sterker staan. Dit doen we landelijk, maar ook bij jou in de buurt tijdens onder andere informatieavonden in ziekenhuizen, bijeenkomsten en Hart&Vaatcafé’s.

Door te delen wat je weet én ervaart, help je anderen. We roepen je dan ook op om je bij ons aan te sluiten door langs te komen op een van onze bijeenkomsten óf vrijwilliger te worden.

Activiteiten

Er worden door het hele land activiteiten georganiseerd. Hart&Vaatcafé’s, wandelingen en informatiebijeenkomsten. Kijk op de pagina van jouw district wat er voor jou georganiseerd wordt.

Hart&Vaatwijzer

Heb je een hart- of vaataandoening en wil je onder begeleiding bewegen? Gebruik de Hart&Vaatwijzer voor het aanbod bij jou in de buurt. Deze beweegorganisaties hebben de kennis in huis om je te begeleiden. Ben je op zoek naar goede vaatzorg? Op de kaart vind je ziekenhuizen die ons keurmerk dragen voor het behandelen van verschillende vaataandoeningen.

Zoek jouw zorglocaties