Sluit je dit jaar gratis aan bij Harteraad.

Er zijn veel mensen zoals jij. Met een aandoening aan hun hart en vaten. Meer dan een miljoen zelfs. Ineens ben je patiënt en zet het je leven op z’n kop. Je voelt je onzeker. Hoe krijg je ooit het vertrouwen in je lichaam terug? Wat kun je nog wel doen en wat niet? Ook de omgeving begrijpt je niet altijd goed, het is toch goed afgelopen?

Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen. Omdat het goed is om tips van anderen te krijgen of om iemand te spreken die hetzelfde heeft meegemaakt. Harteraad zorgt voor ontmoetingen, deelt ervaringsverhalen, geeft praktische tips en informatie over je leefstijl, medicijnen, werk, hulpmiddelen en de impact op je gezin. Want hoe beter je weet wat de aandoening voor je betekent, hoe beter je grip houdt op jouw leven.

Mocht je je hebben aangemeld voor de Hart&Vaatpanel dan kan het zo zijn dat de bevestiging in je spam box terecht is gekomen. Mocht het niet aangekomen zijn dan kan je je via deze link aanmelden.

Sluit je in 2019 gratis bij ons aan. Het lidmaatschap kost normaliter € 22,50 per jaar. In de herfst van 2019 nemen we contact met je op om te vragen of je in 2020 betaald lid wordt.

Ja, ik word lid van Harteraad en betaal tot 1 januari 2020 geen contributie. Dit lidmaatschap eindigt vanzelf.

*Het Hart&Vaatpanel bestaat uit een groep mensen die regelmatig een digitale vragenlijst van Harteraad ontvangt. De resultaten van de vragenlijst helpen ons om de zorg voor mensen met hart- en vaatziekten te verbeteren.

Als je je aanmeldt ontvang je automatisch een bevestiging van je deelname aan het Hart&Vaatpanel in je mailbox.