Open dag Amphia

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom op een leuke manier kennis te maken met het ziekenhuis. Artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers staan klaar om je de veelzijdigheid van Amphia te laten ontdekken. Uiteraard beantwoorden zij ook al jouw vragen.

Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht door het ziekenhuis en van alles zelf meemaken tijdens de vele leuke activiteiten.

De dag staat niet alleen in het teken van meekijken, je kunt de zorg ook zelf ervaren. Je kunt een operatiekamer van binnen bekijken, zelf een behandeling uitvoeren en uw kinderen kunnen hun dierbaarste knuffel of pop meenemen naar de knuffeldokter. Toegang is gratis en inschrijven is niet nodig.

Met het openen van de deuren neemt Amphia deel aan de nationale week van Zorg en Welzijn die op zaterdag 2 juni 2018 wordt afgesloten met een open dag. In het hele land openen veel zorginstellingen hun deuren en worden activiteiten georganiseerd. Dit zijn ziekenhuizen, maar ook instellingen voor thuiszorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en eerstelijnszorg. Amphia neemt één keer in de twee jaar deel aan deze landelijke dag.

2 juni 2018 ontvangt Amphia je graag op de volgende locaties:
Molengracht 21, 4818 CK Breda
Langendijk 75, 4819 EV Breda
Pasteurlaan 9, 4901 DH Oosterhout