Informatiebijeenkomst Longpunt Noordwest-Veluwe: Helemaal klaar met vermoeidheid

Het Longfonds, Harteraad en Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk organiseren op woensdag 6 november 2019 een informatiebijeenkomst met het thema: Helemaal klaar met vermoeidheid.

Iedereen is wel eens moe, maar wat doe je als abnormale vermoeidheid je dagelijks in de greep heeft? Waar komt benauwdheid precies vandaan? Hoe ga je om met begrenzingen en het accepteren daarvan? Welke invloed hebben emoties, angsten en stress? De gastspreker leidt nieuw wetenschappelijk onderzoek naar vermoeidheid en geeft adviezen.

Er is de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Er is een informatiestand aanwezig van het Longfonds en Harteraad. Wij verzoeken je om tijdens deze bijeenkomst geen geurtjes te gebruiken.

Programma

14.00 uur: zaal open, inloop met koffie/thee
14:30 uur: start programma
16:30 uur: einde bijeenkomst

Spreker

  • Dr. J. Vercoulen, klinisch-psycholoog/onderzoeker van Radboudumc te Nijmegen.

Locatie en kosten

De informatiebijeenkomst vindt plaats in de Dageraitzaal in Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk. Het hebben van een lidmaatschap bij het Longfonds en/of Harteraad is niet verplicht. Deelname is gratis inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden is verplicht in verband met het beperkt aantal plaatsten. Na afloop krijg je een gratis parkeerkaart.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden, of bij het Longfonds: Marcel Bos, telefoon 033 – 43 41 240 of via e-mail marcelbos@longfonds.nl