Hart&Vaatcafé Rotterdam: Herseninfarct

Erasmus MC te Rotterdam en Harteraad organiseren op 22 juni 2019 een Hart&Vaatcafé met het thema: Herseninfarct.

Op deze patiëntendag geven specialisten van het Stroke Center van Erasmus MC actuele informatie over het herseninfarct. Over mogelijke oorzaken, wat is een herseninfarct nou precies, de nieuwste behandelingen en therapieën en de zichtbare en onzichtbare gevolgen. Bij dit laatste werkt men met de Zorgmonitor. En ontmoet u andere patiënten en hun familie en bespreekt u ervaringen en tips met elkaar

Programma

10.30 uur: Inloop
11:00 tot 12:00 uur: Presentaties
12:00 tot 12.45 uur: Lunch
12:45 tot 13:45 uur: Verder praten in groepjes o.l.v. gespreksbegeleider.

Er worden twee presentaties gehouden: wat is er precies gebeurd? En hoe hebben we u behandeld? en Verborgen klachten en Zorgmonitor. Sprekers zijn dr. Bob Roozenbeek, neuroloog Erasmus MC en Dorien Brouwer-Goossensen, verpleegkundig specialist Erasmus MC. Er is mogelijkheid tot het stellen van vragen en het bezoeken van de stand met informatiemateriaal van Harteraad.

Locatie en deelname

Het Hart&Vaatcafé bevindt zich in het Erasmus Medisch Centrum, Collegezaal 2, Rotterdam. Er is ringleiding aanwezig. Klik hier voor de routebeschrijving en informatie over de diverse ingangen.

De deelname is gratis. Aanmelden is nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.

22-06-2019 Hart&Vaatcafé Rotterdam: Herseninfarct

Ik wil me aanmelden voor het Hart&Vaatcafé.
  • We gebruiken je e-mailadres om je een bevestiging te sturen.