Hart&Vaatcafé Groningen: eHealth en patiëntenparticipatie

Hoe beter je als patiënt om kunt gaan met je hartaandoening, hoe fijner. Maar hoe doe je dat? Mensen met een hartaandoening, hun familie en zorgverleners treffen elkaar tijdens Hart&Vaatcafés om informatie te krijgen én hun ervaringen te delen. Want, wie kan je beter vertellen hoe je in het dagelijks leven kunt omgaan met je ziekte dan iemand die in hetzelfde schuitje zit?

Het Martini Ziekenhuis en Harteraad organiseren op een Hart&Vaatcafé met als thema:

 ‘E-Health en Patiëntenparticipatie’

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Aanmelden is verplicht vanwege een beperkt aantal zitplaatsen.

Er wordt een demonstratie gegeven van het nieuwe patiëntenportaal Mijn Martini. Natuurlijk ook wat E-Health is en er wordt uitleg gegeven over een praktische toepassing: Harfalen in Beeld. En er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek

Programma

20.00 – 20.05     Welkom en opening door Wendy de Valk

20.05 – 20.55      Presentatie van Jaco van Duivenboden van NICTIZ over e-Health. Direct aansluitend gelegenheid tot vragen stellen.

21.00 – 21.15      Demonstratie door Menne Kees Dijkstra over het Patiëntenportaal “Mijn Martini”. Direct aansluitend gelegenheid tot vragen stellen.

21.20 – 21.30      Pauze en gelegenheid tot bezoek infostand

21.30 – 2140       Presentatie van Emo Zwaneveld over het project Hartfalen in Beeld. Direct aansluitend gelegenheid tot vragen stellen.

21.45                     Afsluiting

Meer informatie

Roelf Meijering, 06-16363468