Hart- en vaatdag: preventief actief

Het UMC Utrecht en Harteraad organiseren een Hart- en vaatdag in stadion en sportcentrum Galgenwaard in Utrecht. Onder het motto ‘Preventief actief’ staat deze Hart- en vaatdag in het teken van gezonde leefstijl, voeding en bewegen.

Je kunt presentaties bijwonen van artsen en onderzoekers over wetenschappelijke ontwikkelingen, voeding en bewegen. Daarnaast kun je ervaren wat bewegen voor je kan betekenen. Je kunt deelnemen aan diverse beweegworkshops, zoals wandelen, yoga en badminton. Op de uitgebreide informatiemarkt kun je speeddaten met diëtisten en je kennis testen met een quiz.

Aanmelden

Partners en begeleiders zijn uiteraard ook van harte welkom op deze dag. Voordat je je inschrijft voor de beweegworkshops, is het belangrijk dat je controleert of je mee kunt doen. Daar komt u achter met behulp van de beslisboom op de site van UMC Utrecht. Zijn er geen belemmeringen, dan kun je je digitaal aanmelden via www.umcutrecht.nl/hartenvaatdag

Vragen?

Als je vragen hebt over de Hart- en vaatdag of andere vragen, neem dan contact op met Heleen Romeijn of Cees-Jan Kooijmans via e-mail hartenvaten@umcutrecht.nl of per telefoon op 088-7551907.