Eerste Hart&Vaatcafé Deventer: Hartkleppen

Harteraad en het Deventer ziekenhuis organiseren op 5 september 2019 het eerste Hart&Vaatcafé in Deventer met het thema: Hartkleppen.

Hartkleppen die niet goed ‘hun werk meer doen’. Wat betekent dit? Hoe stel je het vast? Wat zijn de behandelmogelijkheden? Wanneer moet ik aan de bel trekken? Hoe gaat het verder? Hoe kan ik er mee omgaan? Hoe doen anderen dat? Ik ben partner van, hoe moet ik reageren?

Hoe beter je als patiënt en familie of naasten om kunt gaan met een hartaandoening, hoe groter de kwaliteit van leven. Maar hoe doe je dat, wat zijn (on)mogelijkheden? Mensen met een hartaandoening, hun familie en zorgverleners treffen elkaar tijdens Hart&Vaatcafés om informatie te krijgen en de mogelijkheid om ervaringen te delen. Want wie kan je beter vertellen hoe je in het dagelijks leven kunt omgaan met je aandoening dan iemand die in hetzelfde schuitje zit?

Tevens delen specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen informatie met jou.

Programma

18.30 uur: Inloop met koffie/thee. Gelegenheid de informatiestand(s) te bezoeken.
18.55 uur: Welkom namens Deventer Ziekenhuis en Harteraad regio Overijssel.
19.00 uur: Hartkleppen, diagnose en behandeling. Alles wat u wilt weten. Dr. Dirk J.A. Lok, cardioloog in Deventer Ziekenhuis en een hartchirurg van Isala Zwolle zullen u uitgebreid informeren en bieden gelegenheid om vragen te stellen.
20.00 uur: Pauze. In de pauze is er ook gelegenheid uw vragen op formulieren te schrijven. Deze vragen worden vervolgens na de pauze behandeld.
20.15 uur: Interactief/deelnemers aan het woord. Uitwisselen van ervaringen en mogelijkheid om vragen te stellen aan de cardioloog en/of andere professionals van het Deventer Ziekenhuis.
21.00 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje

Locatie en aanmelden

Het Hart&Vaatcafé wordt gehouden in het Auditorium van het Deventer ziekenhuis. Je kunt gebruik maken van het parkeerterrein van Deventer Ziekenhuis. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht vanwege een beperkt aantal plaatsen. Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen.

Ja, ik wil mij aanmelden voor het eerste Hart&Vaatcafé in Deventer

  • We gebruiken je e-mailadres om je een bevestiging te sturen.