Sluit je aan

In Nederland zijn er meer dan een miljoen mensen met een hart- of vaataandoening. Veel van die mensen voelen zich geen patiënt en willen dat ook helemaal niet zijn. En als je geen patiënt bent, waarom zou je je dan aansluiten bij een patiëntenorganisatie?

Omdat je samen sterker staat.

Sluit je aan bij Harteraad. Want jouw ervaring is de motor achter ons werk.

Als lid versterk je het vermogen van Harteraad om voor jouw belangen te strijden. Want hoe meer mensen zich aansluiten hoe luider de stem van mensen met een hart- en vaataandoening klinkt in de samenleving, bij zorgverzekeraars, zorgverleners, overheid en politiek. Weet je dat veel zorgverzekeraars jouw lidmaatschap vergoeden?

Je bent al lid voor €22,50 per jaar of samen met gezinsleden voor €27,50 per jaar. Want vaak sta je niet alleen met je aandoening. Jouw mening doet er toe en wordt gehoord. Bovendien ontvang je ons lifestyle magazine Vida en kun je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering voor leden van Harteraad

Namens onze leden praten wij met mensen die gaan over jouw zorg. Verzekeraars. Artsen. Politici. Hoe meer mensen laten weten dat zij staan voor goede en passende zorg voor mensen met hart- en vaataandoeningen, hoe sterker we staan.

Ja, ik word lid van Harteraad:

Jouw gegevens zijn veilig bij ons! Met het invullen van dit formulier verleen je ons toestemming om de door jou ingevoerde gegevens te mogen opslaan en te gebruiken, zoals voor het versturen van een bevestiging. Bekijk hoe we met jouw privacy omgaan.

 

samen kennis opdoen

Samen kan je tips en ervaringen uitwisselen over hoe je je leven zo goed mogelijk oppakt. Bijvoorbeeld online, of op een informatie-avond of een Hart&Vaatcafé in jouw buurt.

Bekijk de agenda


samen sporten

Samen kan je sporten bij onze beweegpartners bij jou in de buurt. Zij bieden veilige activiteiten, afgestemd op wat je wel en niet kan. Samen sporten is een stuk leuker en motiverender dan alleen.

Zoek een beweegorganisatie


samen je verhaal vertellen

Jouw ervaringen zijn de motor van ons werk. Door je ervaringen te delen help je anderen. Anderen hebben steun aan jouw ervaringen, maar wij kunnen ook in gesprek gaan met zorgverleners, zorgverzekeraars en de politiek over hoe we het leven met een ziekte beter en makkelijker kunnen maken.

Deel je verhaal


samen je mening geven

Samen kan je je ervaringen delen met zorgverleners, beleidsmakers en onderzoekers om de zorg zo goed mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door je mening te geven via een enquête, of door mee te praten over wetenschappelijk onderzoek. Praat met ons mee via het Hart&Vaatpanel.

Hart&Vaatpanel


samen meehelpen

Samen kan je informatie aan anderen geven die hetzelfde meegemaakt hebben als jij. Zodat die ander zich gehoord en gesteund voelt en op jouw beurt een luisterend oor vinden bij iemand die begrijpt wat jij hebt doorgemaakt. Help ons mee als vrijwilliger.

meld je aan

Doneren

    Ik machtig Harteraad om het volgende bedrag van mijn rekening af te schrijven:

Jouw gegevens zijn veilig bij ons! Met het invullen van dit formulier verleen je ons toestemming om de door jou ingevoerde gegevens te mogen opslaan en te gebruiken, zoals voor het versturen van een bevestiging. Bekijk hoe we met jouw privacy omgaan.