aansluiten

Er zijn naar schatting 1,2 miljoen mensen zoals jij. Mensen met een aandoening aan hun hart of vaten. Net zoals jij maakt ieder zijn eigen reis. Van klachten naar diagnose, van diagnose naar behandeling en uiteindelijk komt het moment dat je je leven weer oppakt. Harteraad deelt deze verhalen graag. Zodat we samen sterker staan. Wij hebben jouw verhaal nodig om anderen te helpen. Mensen die hetzelfde hebben meegemaakt of juist iets heel anders, maar die net als jij leven met een hart- en vaataandoening óf die naasten zijn.

We roepen je dan ook op om je bij ons aan te sluiten. Door je verhaal te delen, door ons financieel te steunen of door je mening te geven over wat er toe doet in jouw leven. Want jij weet het beste wat beter kan.

Sluit je aan!

Ik wil mijn verhaal vertellen

Jouw ervaringen zijn de motor van ons werk. Door je ervaringen te delen help je anderen. Anderen hebben steun aan jouw ervaringen, maar wij kunnen ook in gesprek gaan met zorgverleners, zorgverzekeraars en de politiek over hoe we het leven met een ziekte beter en makkelijker kunnen maken.

Deel je verhaal


Ik wil mijn mening geven

Steeds meer zorgprofessionals, onderzoekers en beleidsmakers willen graag weten hoe mensen met hart- en vaataandoeningen hun leven leiden, wat patiënten en hun naasten belangrijk vinden en wat verbeterd kan worden. Daar hebben ze jouw ervaringen voor nodig.

Wil je delen hoe het is om te leven met een (verhoogd risico op een) hart- of vaataandoening? Een bijdrage leveren aan het verbeteren van behandeling of beleid? Of als naaste van iemand met een hart- of vaataandoening je ervaringen delen? Laat dan je stem horen via het Hart&Vaatpanel

Hart&Vaatpanel


Ik wil meehelpen

Ben je ergens heel goed in? Kom je graag in contact met mensen, kan je goed schrijven of weet je veel van je aandoening? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken om andere mensen met een hart- of vaataandoening of hun familie te bereiken.

 

Als je lid wordt steun je de Harteraad niet alleen financieel, maar laat je vooral zien dat je achter ons staat. Dat je bij ons wilt horen, maar vooral bij al die andere mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. Dat je het belangrijk vindt dat je je leven zo goed mogelijk kan leven met wat jij hebt. En wist je dat veel zorgverzekeraars jouw lidmaatschap vergoeden?

Je kunt alleen lid worden, of samen met je familie. Want mensen met een aandoening staan vaak niet alleen. Ook de mensen om hen heen moeten hun weg vinden in het ‘leven met’.

Namens onze leden praten wij met mensen die gaan over jouw zorg. Verzekeraars. Artsen. Politici. Hoe meer mensen laten weten dat zij staan voor goede en passende zorg voor mensen met hart- en vaataandoeningen, hoe sterker we staan.

Ja, ik word lid van Harteraad:

Doneren

 

Doneren

    Ik machtig Harteraad om het volgende bedrag van mijn rekening af te schrijven: